Online reserveren

Geef uw voorkeur aan of u voor de bakplaat of een gewone tafel reserveert. Mochten de plaatsen aan de bakplaten reeds bezet zijn, wordt u automatisch geplaatst aan een losse tafel.Let op! Het is en blijft dus slechts een voorkeur.


Klik hier om te reserveren bij Japans restaurant Tanuki.

Opmerking! Als u voor het Teppanyaki restaurant gaat:

Geef uw voorkeur aan of u voor de bakplaat of een losse tafel reserveert. Mochten de plaatsen aan de bakplaten reeds bezet zijn, wordt u automatisch geplaatst aan een losse tafel. Het is en blijft dus slechts een voorkeur.

De Groupon-voucher(s) zijn uitsluitend te reserveren via onderstaande link en gelden alsnog de (spel)regels en voorwaarden die aangegeven zijn op de voucher(s).

Info: Staat uw datum er niet tussen of u kunt niet reserveren op uw datum, dan kan het zo zijn dat alle (Groupon)couverts al bezet zijn. U kunt dat proberen voor een andere datum.

Extra personen bijboeken via ons? Dat kan! Graag dit telefonisch door te geven a.u.b.

T. 0412 - 69 10 37.

Reserveer hier met Groupon-vouchers


 

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. UVH Nederlands - PDF