Welkom bij
Restaurant Tanuki

Welkom bij Tanuki - Asian & Sushi Express!

Sushi en Asian food thuisbezorgd! Via de website of app(licatie) kunt u online uw bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling veilig online afrekenen. Asian Food: van de klassiek Chinees Indisch tot pikante Thaise curry's, van vers gemaakte Sushi gerechten tot de lekkerste Finger Food.

  • Klik hier om te bestellen. Wij bezorgen in Oss, Berghem, Lith, Lithoijen, Oijen, Teeffelen, Haren, Macharen, Megen, Deursen-Dennenburg, Geffen, Heesch en Nistelrode.


Informatie

Verse bereiding - Alle gerechten worden daadwerkelijk à la minute, met alle zorg en versheid bereid. Mocht uw gerecht(en) er ineens niet tussen meer staan, dan kan het zo zijn dat deze uitverkocht en/of niet meer voorradig zijn.

Bezorging - Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen. Gewenste tijdstippen zijn eveneens een indicatie. Soms kunnen bestellingen dus ook eerder bezorgd worden. Geef het aan als u niet eerder aanwezig kunt zijn. Wij danken u alvast voor uw begrip als uw bestelling een keer te vroeg of te laat aankomt.

Vooruit bestellen - is aan te raden! U kunt buiten de openingstijden alvast uw bestelling doorgeven en op de gewenste tijdstip laten bezorgen of afhalen.

Social media - Volg ons ook op Facebook voor spontane actiecodes of wekelijkse aanbiedingen! Download ook onze handige Tanuki Express App voor o.a. spontane aanbiedingen en actuele (push)nieuwsberichten: oss.tanukiexpress.nl/app

Service - Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op en wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen. Let op! Wij hebben helaas geen vaste telefoniste. Het kan dus zo zijn dat iedereen tijdens de spitsperiodes (tussen 17:00 en 19:00 uur) druk bezig zijn en hierdoor telefonisch slecht en/of niet bereikbaar zijn. In dit geval kunt u een mail sturen naar info@tanukiexpress.nl en wij beantwoorden deze z.s.m.


BEKIJK HIER ONS MENUKAART

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram