Welkom bij
Restaurant Tanuki

Welkom bij Asian & Sushi Express!

Sushi en Asian food thuisbezorgd! Via de website of app(licatie) kunt u online uw bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling veilig online afrekenen. Asian Food: van de klassiek Chinees Indisch tot pikante Thaise curry's, van vers gemaakte Sushi gerechten tot de lekkerste Finger Food - Nu bij u thuisbezorgd!

  • Klik hier om te bestellen en laten bezorgen in Oss, Berghem, Lith, Lithoijen, Oijen, Teeffelen, Haren, Macharen, Megen, Deursen-Dennenburg, Geffen en Heesch


High Lights en Info

Verse bereiding - Alle gerechten worden daadwerkelijk à la minute, met alle zorg en versheid bereid. I.v.m. dagverse producten kunnen gerechten uitverkocht raken. Mocht uw gerecht(en) er ineens niet tussen meer staan, dan kan het zo zijn dat deze uitverkocht en/of niet meer voorradig zijn.

Bezorging - i.v.m. à la minute gerechten heeft de keuken hiervoor dus ook een bepaalde bereidingstijden nodig. Naast dit zijn de bezorgtijden ook afhankelijk van de drukte, de grote van uw bestelling en bezorgadres. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen. Gewenste tijdstippen zijn eveneens een indicatie. Soms kunnen bestellingen dus ook eerder bezorgd worden. Geef het aan als u niet eerder aanwezig kunt zijn. Wij danken u alvast voor uw begrip als uw bestelling een keer te vroeg of te laat aankomt. 
De bezorging is 'contactloos' en is daarom ook alleen online betalingen mogelijk. Afhalen is ook mogelijk, eveneens contactloos.
Alle bezorgers vermijden fysiek contact en gebruiken desinfecterende hand-gels bij aanraking van contactpunten.

Vooruit bestellen - is aan te raden! U kunt buiten de openingstijden alvast uw bestelling doorgeven en op de gewenste tijdstip te laten bezorgen of af te halen. Let op! Afhankelijk van het aantal bestellingen op dezelfde gewenste tijdstip, blijft het hierdoor alsnog een indicatie. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op uw gewenste tijd klaar en/of bezorgd te hebben. I.v.m. meerdere bestelling op dezelfde gewenste tijdstip kunnen bezorgers ook eerder aankomen dan uw gewenste tijdstip, dit i.v.m. de route die zij rijden.

Bestellen voor een toekomstige datum - I.v.m. deze bijzondere tijden en Lockdown heeft onze bezorgdienst extreme drukkere dagen. Voorkom lange wachttijden en bestel vooruit! Uitleg bestellen met toekomstige datum:

- Stuur je bestelling door zoals gewoonlijk
- Kies 'bestellen voor een andere dag'
- Je ontvangt een bevestigingsbericht en uw bestelling wordt verzorgd op uw gewenste dag!

Social media - Volg ons ook op Facebook voor spontane actiecodes of wekelijkse aanbiedingen! Download ook onze handige Tanuki Express App voor o.a. spontane aanbiedingen en actuele (push)nieuwsberichten: oss.tanukiexpress.nl/app

Service - Mocht er toch onverhoopt iets niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op en wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen. Let op! Wij hebben helaas geen vaste telefoniste. Het kan dus zo zijn dat iedereen tijdens de spitsperiodes (tussen 18:00 en 20:00 uur) druk bezig zijn en hierdoor telefonisch slecht en/of niet bereikbaar zijn. In dit geval kunt u een mail sturen naar info@tanukiexpress.nl en wij beantwoorden deze z.s.m. Let op! Berichten via Facebook kunnen veel later aankomen en worden deze dus later beantwoord.


BEKIJK HIER ONS MENUKAART

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram