Welkom bij
Restaurant Tanuki

Welkom bij Asian & Sushi Express!

Lekkerste Sushi en heerlijke Asian food bij u thuis bezorgd!

  • Van de klassiek Chinees-Indisch tot pikante Thaise curry's, van à la minute gemaakte Poké bowls en Sushi tot de lekkerste Fingerfood en nog veel meer!
  • Onze bezorggebied: Oss, Berghem, Lith, Lithoijen, Oijen, Teeffelen, Haren, Macharen, Megen, Deursen-Dennenburg, Geffen, Heesch, Nistelrode.
  • Meer info voor het "vooruit bestellen" voor de feestdagen kunt u terecht op www.tanukiexpress.nl


Bestel nu online


Informatie

Verse bereiding - Alle gerechten worden daadwerkelijk à la minute, met alle zorg en versheid bereid. Mocht uw gerecht(en) er ineens niet tussen meer staan, dan kan het zo zijn dat deze uitverkocht en/of niet meer beschikbaar zijn.

Bezorging - Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen. Door u gekozen tijdstippen zijn eveneens een indicatie. Soms kunnen bestellingen dus ook eerder bezorgd worden dan de gegeven tijdstip. Geef het s.v.p. aan als u niet eerder aanwezig kunt zijn. Wij danken u alvast voor uw begrip als uw bestelling een keer te vroeg of te laat aankomt.

Vooruit bestellen - is aan te raden! U kunt ook buiten de openingstijden uw bestelling doorgeven en de gewenste dag/tijdstip aangeven voor bezorging of afhalen.

Social media - Volg ons ook op Facebook of Instagram voor spontane actiecodes en aanbiedingen! Download ook onze handige Tanuki Express App voor o.a. spontane acties en actuele nieuwsberichten: oss.tanukiexpress.nl/app

Service - Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op en wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen. Let op! Wij hebben helaas geen vaste telefoniste. Het kan dus zo zijn dat iedereen tijdens de spitsperiodes (tussen 17:00 en 19:00 uur) druk bezig zijn en hierdoor telefonisch slecht en/of niet bereikbaar zijn. In dit geval kunt u een mail sturen naar info@tanukiexpress.nl en wij proberen deze z.s.m. te beantwoorden.


Bestel nu online 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram