AZIATISCH ONBEPERKT 

 

Begin/medio april 2019  - zal Restaurant Tanuki het Teppanyaki-concept achter haar laten en verder gaan met een nieuw concept:

Onbeperkt ‘Aziatisch’ À La Carte(n) - Onbeperkt Zitten en Genieten - Met de Service zoals jullie gewoonlijk van ons gewend zijn! Hiermee zullen wij ons wel gaan onderscheiden van de welbekende 'All you can eat' concepten.

Onze exclusieve Sushi-menukaart blijft ongewijzigd (à la carte). Menukaart van het nieuwe concept is medio maart bekend.

  • “Na ruim 10 jaar het Teppanyaki-concept te hebben vertegenwoordigd in Oss, is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. Iets nieuws; een concept, een keuken, wat we in Oss en omgeving nog niet hebben!”


Restaurant Tanuki heeft verschillende ruimtes die authentiek en modern zijn ingericht, waar u heerlijk kunt eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Bij ons kunt u optimaal genieten van de Aziatische cuisine uit vele Aziatische streken. Wij streven altijd naar een juiste combinatie van verse ingrediënten om de meest verfijnde gerechten te componeren. Zo geniet u de hele avond voor een vaste prijs van alle culinaire gerechten op de menukaart en u bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechten bestelt.


Blijf op de hoogte via onze social media-kanalen voor de exacte startdatum.