EET . DRINK . GENIET & BELEEF 
EEN UNIEK AZIATISCH RESTAURANT IN HARTJE CENTRUM VAN OSS'Asian Foods & Sushi nu bij u thuisbezorgd!'


Welkom op de website van Tanuki - Asian & Sushi Express! Via deze website of App(licatie) kunt u online uw bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen. Asian Foods: van de klassieke Chinees Indisch tot pikante Thaise curry's, van de verste Sushi gerechten tot de knapperigste Finger Foods - Nu bij u thuisbezorgd!

 

 

Vers - Alle gerechten worden daadwerkelijk à la minute, met alle zorg en versheid bereid. I.v.m. verse producten kunnen gerechten uitverkocht raken. Mocht uw gerecht(en) er ineens niet tussen meer staan, dan kan het zo zijn dat deze uitverkocht en/of niet meer voorradig zijn.

 

Bezorging - i.v.m. à la minute gerechten heeft de keuken hiervoor dus ook een bepaalde bereidingstijd nodig. De bezorgtijd is afhankelijk van de drukte, de grote van uw bestelling en bezorggebied. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen. Wij danken u alvast voor uw begrip als uw bestelling een keer te laat aankomt.

 

Vooruit Bestellen - is aan te raden! U kunt buiten de openingstijden alvast uw bestelling doorgeven en op de gewenste tijdstip te laten bezorgen of af te halen. Afhankelijk van de drukte blijft de aangegeven tijdstip blijft alsnog een indicatie.

 

Service - Mocht er toch onverhoopt iets niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op en wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen. LET OP! Het kan wel zo zijn dat we tijdens de spitsperiodes telefonisch slecht en/of niet bereikbaar zijn.


Social Media - Volg ons ook op Facebook voor spontane actiecodes of wekelijkse aanbiedingen! Download ook onze handige Bestel-App voor o.a. actuele nieuwsberichten: www.tanukiexpress.nl/app


Bij Tanuki - Asian & Sushi Express staat niet de snelheid, maar de kwaliteit ook hoog in het vaandel!