'De heerlijkste Japanse keuken nu bij u thuisbezorgd'


Welkom op de website van Sushi Express Oss! Via deze website of App(licatie) kunt u online uw bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen. De beste Sushi en Grill, lekkerste Finger Foods en gezondste salades bij u thuisbezorgd!

 

 

 

Vers - Alle Sushi en Sashimi gerechten worden daadwerkelijk à la minute, met alle zorg en versheid bereid, en de heerlijkste Kushiyaki (vlees-, vis en groenten spiesjes) rechtstreeks van de grill. Van gezonde salades tot heerlijke finger foods. Mocht uw gerecht(en) er ineens niet tussen meer staan, dan kan het zo zijn dat deze uitverkocht en/of niet meer voorradig zijn.

 

Bezorging - i.v.m. à la minute gerechten heeft de keuken hiervoor dus ook een bepaalde bereidingstijd nodig. De bezorgtijd is afhankelijk van de drukte, de grote van uw bestelling en bezorggebied. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen.

 

Vooruit Bestellen - U kunt buiten de openingstijden alvast uw bestelling doorgeven en op de gewenste tijdstip te laten bezorgen of ophalen. De aangegeven tijdstip blijft alsnog een indicatie.

 

Service - Mocht er toch onverhoopt iets niet naar wens zijn, neem direct contact met ons op en wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen. Het kan wel zo zijn dat we tijdens de spitsperiodes telefonisch slecht bereikbaar zijn.


Bij Sushi Express staat niet de snelheid, maar de kwaliteit ook hoog in het vaandel!