EET . DRINK . GENIET & BELEEF 
EEN UNIEK AZIATISCH RESTAURANT IN HARTJE CENTRUM VAN OSS

"AZIATISCH ONBEPERKT A LA CARTE(N)"

 

Vanaf april 2019  - zal Restaurant Tanuki het Teppanyaki-concept achter haar laten en verder gaan met een nieuw concept:

"Aziatisch Onbeperkt A La Carte(n)" - Onbeperkte bestellen en genieten - géén tijdslimiet en met de service en kwaliteit zoals jullie gewoonlijk van ons gewend zijn! Het belangrijkste doel is om hiermee ons te gaan onderscheiden van de welbekende 'all you can eat' concepten.

Onze exclusieve Sushi menukaart blijft zoals voorheen (à la carte)!  • “Na ruim 10 jaar het Teppanyaki-concept te hebben vertegenwoordigd in Oss, is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. Iets nieuws; een concept, een keuken, wat we in Oss en omgeving nog niet hebben!”


Restaurant Tanuki heeft verschillende (nieuwe) ruimtes die authentiek en modern zijn ingericht, waar u heerlijk kunt eten en drinken in een 'ongedwongen' sfeer. Bij ons kunt u optimaal genieten van de Aziatische cuisine uit vele Aziatische streken. Wij streven altijd naar een juiste combinatie van verse ingrediënten om de meest verfijnde gerechten te componeren. Zo geniet u de hele avond voor een vaste prijs van alle culinaire gerechten op de menukaart en u bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechten bestelt. Lees verder


Bekijk hier nu onze menukaarten

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map