Welkom bij
Restaurant Tanuki Oss

'Sushi & Asian Food nu bij u thuisbezorgd!'

Welkom bij Asian & Sushi Express! Via de website of app(licatie) kunt u online uw bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen. Asian Food: van de klassiek Chinees Indisch tot pikante Thaise curry's, van vers gemaakte Sushi gerechten tot de lekkerste Finger Foods - Nu bij u thuisbezorgd!

  • Klik hier om te bestellen en bezorgen in Oss e.o. (Berghem, Lith, Lithoijen, Oijen, Teeffelen, Haren, Macharen, Megen, Deursen-Dennenburg, Geffen en Heesch

High Lights

Vers - Alle gerechten worden daadwerkelijk à la minute, met alle zorg en versheid bereid. I.v.m. verse producten kunnen gerechten uitverkocht raken. Mocht uw gerecht(en) er ineens niet tussen meer staan, dan kan het zo zijn dat deze uitverkocht en/of niet meer voorradig zijn.

Bezorging - i.v.m. à la minute gerechten heeft de keuken hiervoor dus ook een bepaalde bereidingstijd nodig. De bezorgtijd is afhankelijk van de drukte, de grote van uw bestelling en bezorggebied. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen. Wij danken u alvast voor uw begrip als uw bestelling een keer te laat aankomt.

Vooruit bestellen - is aan te raden! U kunt buiten de openingstijden alvast uw bestelling doorgeven en op de gewenste tijdstip te laten bezorgen of af te halen. Let op! Afhankelijk van de drukte blijft de aangegeven tijdstip blijft alsnog een indicatie. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op tijd te bezorgen.

Service - Mocht er toch onverhoopt iets niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op en wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen. Let op! Wij hebben helaas geen telefoniste. Het kan dus zo zijn dat we tijdens de spitsperiodes telefonisch slecht en/of niet bereikbaar zijn.

Social media - Volg ons ook op Facebook voor spontane actiecodes of wekelijkse aanbiedingen! Download ook onze handige Tanuki-app voor o.a. actuele (push)nieuwsberichten: oss.tanukiexpress.nl/app

Bij Asian & Sushi Express staat niet de snelheid, maar de kwaliteit ook hoog in het vaandel!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram